Å slite med dårlig selvtillit

Det var i natt jeg bestemte meg om å snakke ærlig om dette her på bloggen min. Jeg føler at det er godt å få skrevet ting selv om det ikke er så mange som leser. Det hadde jo vært enda mer skummelt hvis det er hadde vært veldig mange som leser det jeg skriver. Men dette er faktisk et veldig stort problem blant ungdommer. Det å slite med dårlig selvtillit kan hendte hvem som helst. Det er vanlig men forferdelig følelse. Det er det mest irriterende jeg vet om og det kaster bort mye tid du kunne bruke på mye annet. Ditt dårlige selvtillit kan til og med få deg til å hate og mislike noen som ikke er verdt hatet ditt.:( Sånn er det.

Det gjør at du ikke er den beste du kan være og at du ikke gjør ditt beste fordi du rett og slett tror at du ikke klarer å ting du burde klare som alle andre klarer. At du ikke er god på noe som helst. Du er redd ofte, redd for å feile. Slik er det hos meg ihvertfall.

Man gidder ikke å henge med folk fordi dem og alt de gjør gir oss enda dårligere selvtillit og dårlig selvfølelse. JEG tar ting så personlig som jeg vanligvis synes er helt vanlig og greit. Det de sier, gjør og alt får meg til å tenke enda dummere. Noe jeg ikke alltid forstår hvorfor det skjer. Er det vennene mine som gjør det slik? Er det meninga?

Jeg er super flink til å være glad sånn ellers og sette pris på folk rundt meg med mindre jeg har det dårlig selv. Dette burde være forståelig. Men i noen perioder kan jeg ha det veldig kjipt og gå rundt med skikkelig dårlig selvtillit og dårlig samvittighet.

Men så sier jeg til meg selv "du, du er flink, snill, vakkert, og frisk". "Du burde være så glad og takknemlig". Også smiler jeg deretter<3

En ting til: HATERS GONNA HATE!!

8 kommentarer

Bardeaux

26.05.2017 kl.13:24

Jeg har skrevet det før: du er modig som skriver om ting som er vanskelig for deg. Det er imponerende. <3 Jeg er uenig i uttrykket "haters gonna hate", rett og slett fordi både vi og andre er i stand til å forandre... VERDEN! :D

NAIMA

26.05.2017 kl.13:41

Bardeaux: Oh så snilt av deg. Men noen er virkelig slemme og onde.

Bardeaux

26.05.2017 kl.13:49

Det er leit, men det er jo stort sett noen av de som har dårlig selvbilde eller er redde, som er slemme og onde. Noen er syke, men de er det heldigvis få av. Noen går fra å være redde til å bli syke, fordi de alltid er redde. Alt er jo veldig leit, men det finnes enkle "regler" for å holde slemme og onde mennesker ute av livet, da. ;)

NAIMA

26.05.2017 kl.14:17

Bardeaux: Hmmm. Skjønner. Men dette får man ikke diskutert nok om. Hehh!

Bardeaux

28.05.2017 kl.21:46

<3 Flink, snill, vakkert, og frisk

NAIMA

29.05.2017 kl.08:10

Bardeaux: :)

Bardeaux

28.05.2017 kl.22:48

Hahaha... Jeg fikk dene idag. Den er ganske kraftig, Jeg tror jeg vet hva det "handler om", men det blir en hemmelighet til en annen gang. https://www.facebook.com/TapoosNetworks/videos/1058709224264688/

NAIMA

29.05.2017 kl.08:09

Bardeaux: Denne var fantastisk???? <3

Skriv en ny kommentar

hits