DET BEGYNTE ALLEREDE DA JEG VAR BARN

Jeg er ei jente med flere forferdelige historier. Historier som jeg aldri forteller. Historier som jeg aldri tør å fortelle. Selv mine nærmeste vet ikke om dette. Jeg var mindreårig og redd, derfor klarte jeg aldri å rope til mine foreldre og snakke om ting

Som sagt jeg turte aldri å snakke om dette, men i dag tror jeg at jeg kan faktisk snakke så høyt jeg vil om dette. For det største problemet var at jeg var redd for å ikke bli trodd på. Men i dag trenger jeg faktisk ikke å bli trodd på. Derfor kan jeg fortelle dette uten at jeg trenger å forvente at folk skal tro på meg og det jeg sier.

Hvordan det hele begynte!

Jeg var på besøk hos min mor. Jeg bodde jo hos min bestemor etter min mor og fars skilsmisse. Så mor så jeg veldig sjeldent. Fordi hun bodde i en annen by enn byen vi bodde i. Samme med far da. Han reiste til Norge.

Så da jeg ble gjest hos min mor var jeg ca. 12 år om jeg kan huske riktig. Mor hadde et større hus enn vi hadde og mange gjester og slektninger på besøk. Unge gutter, eldre osv.. Siden min mor var gift med en mann. Så hadde mor oftest besøk fra denne mannens familie. Min stefar hadde da yngre brødre som alltid kom til oss. De var faktisk mye eldre enn meg.

Hva han gjorde!

Jeg er en veldig blid jente og for sosial for å være helt ærlig. Ikke for å skryte. Jeg er faktisk for sosial at mine foreldre ble irritert på meg. Men mest med folk jeg kjenner godt. Så det at jeg alltid var blid og åpen fikk mange til å tro at de kunne gjøre hva de ville hos meg. Så dum kan man være! Jeg er aldri lei for at jeg er som jeg er. Det er ikke alle som kan være glad og blid så ofte for å si det sånn. NÅ, let's go straight to the point!

Han gutten som var bror til min stefar som ca. var 22-24 år kom til bort til meg mens jeg holdte med på matlaging. Han snakket og snakket ordentlig i en liten stund. Også begynte han med bullshit som jeg ikke engang skjønte hva var. Jeg tror det var sexprat! Etterhvert tok han gutten penisen sin ut for å vise denne til meg.😭 Det sykeste er at jeg ikke vet/husker en drit av det han sa hele veien.

Andre gang!

Han var mye eldre enn meg. Og i hjemmelandet er det sånn at du respekterer de som er eldre enn deg, hører på dem osv.. Så en annen dag ropte han til meg om at jeg skulle hente et eller annet til han. Han var alene på rommet. Da jeg kom inn med tingen tok han meg i hånda og kastet meg i senga. Jeg tror han forsøkt å voldta meg. Men så skrek jeg og kjempet som faen. Da sluppet han meg og jeg løp ut. Folk var ikke så langt borte så alle kunne høre om jeg skrek.

Så der var jeg reddet denne gangen. Jeg var ikke besøk hos mor lenger. Reiste tilbake til min fantastiske bestemor. Så ja dette var en liten ekkel historie av meg. Men dette var ikke siste som hendte meg! Det skjedde mye sånt og faktisk verre helt til jeg var 19 år. Noen av disse historier får meg lett til å gråte. Andre bare gir meg sinne.

Etter alt dette føler jeg at dette gjorde meg til den jeg er i dag. Det har selvfølgelig påvirket meg mye. Det fikk meg til å aldri kunne tro på menn. Men det gjorde at jeg ble så sterk som jeg er i dag, smartere, selvstendig og kanskje litt mer forsiktig. Tusen takk til alle disse idiote menn! Jeg aner ikke hva disse fortjener fra meg.

Forresten se på videoen jeg la ut i går der jeg skaper en fantastiske sminkelook. Jeg håper at du vil like den! Mixed Up Makeup Challenge

Abonner gjerne på kanalen min HER! Her finner du siste videoen min også.:)

9 kommentarer

Victoria Larsen

23.04.2017 kl.12:40

Så ekkelt.. :/

Naima

23.04.2017 kl.12:48

Victoria Larsen: SÅÅ EKKELT, JA!??

Bardeaux

23.04.2017 kl.13:24

Det er modig av deg å skrive om dette, da. Mange synes det er leit og vanskelig å fortelle om de tingene som er vonde. Det er trist og forferdelig at noen tror de kan utnytte andre, og gjøre som de vil. Du skal være stolt over at du har greid å bruke den energien til å bli sterk og selvstendig. :)

Naima

23.04.2017 kl.15:02

Bardeaux: Det er vondt! Jeg er stolt:)

Camilla Heindorf

24.04.2017 kl.01:31

Stilige bilder

Naima

25.04.2017 kl.12:10

Camilla Heindorf: Takk!:)

Bardeaux

25.04.2017 kl.09:47

I dag, 25. april 2017 skrev Aftenposten at en mann ble tatt pga av DNA, da han skulle ha pass for å reise ut av Norge. Det er ikke alltid man greier å straffe de skyldige, men det viser at systemet likevel virker.

Naima

25.04.2017 kl.12:11

Bardeaux: Det er jo veldig bra at han ble tatt??

Camilla Heindorf

26.04.2017 kl.01:23

<3

Skriv en ny kommentar

hits