DEAR FASHION

Hei! God ettermiddag alle sammen! Dagen i dag og i går lurer jeg litt på hva det er med meg. Jeg er i skikkelig god form selv om jeg er drit syk. Litt usikker på om det pollen.:) Det er jævlig kjedelig. I går natt våknet jeg opp i senga med en kilo snør fra nesen min og jeg la ikke merke til det før jeg faktisk så det på puten min.

I dag har jeg drikken kaffe første gang på lenge. Jeg tror ikke at kaffe gjør meg noe spesielt, men den synes jeg er god å drikke.

Hehehe! En stor VÅLERENGA t-skjorte, røde lepper og en hvor BANDANA passer faktisk fint sammen. Og med CAP istedenfor BANDANA noen ganger. Hvem vil ansette med som modell?:)

6 kommentarer

liveterherlig93

19.04.2017 kl.18:40

fine deg:)

Naima

20.04.2017 kl.15:45

liveterherlig93: Takk!

Bardeaux

20.04.2017 kl.17:36

Så bra at du har mye energi, selv om du er syk. Hvis du er flink bruker du den energien til å bygge videre, så du kan holde energien oppe! :) Uteaktiviteter kan være vanskelige hvis du har problemer med pollen, men vi får både brukt kroppen, produserer D-vitaminer og melanin og får bedre humør av å være ut (i frisk luft). Det gjør gjerne at vi tåler mer, senere ;) Jeg drikker mye kaffe, og har vel blitt immun mot koffein. Hahaha. Denne gangen frastår jeg fra motekommentarene :p Hehehe.

Naima

20.04.2017 kl.18:38

Bardeaux: Heheh! Det er bra at du frastår fra det..??

Bardeaux

20.04.2017 kl.18:59

NAIMA: Hahahaha. Jeg har jo kommentarer og du ser jo bra ut, men det er også mange ting å ta tak i. Da kommer det også an på hvorfor du tar bildene. Personlig, ville jeg f.eks tenkt på at du viser den lilla neglelakken, når du egentlig er ganske rød og sort. ;) Hvorfor og detaljer.

Naima

20.04.2017 kl.19:14

Bardeaux: Heheheh! Jaja, sånn får du tenke. Men helt ærlig jeg husket ikke engang at jeg hadde neglelakk på mens jeg tok bildene. Men jeg synes det var fine farger på meg uansett.

Skriv en ny kommentar

hits