NÅ SITTER JEG PÅ DO

Hehehe! NÅ som jeg skriver dette så sitter jeg på do. Jeg bare sitter på, gjør ikke noe annet enn bloggingen. Jeg driver å rydde, blogge, og lage mat samtidig. Og siden jeg har besøk av ei venninne og en venn så er det faktisk mye bråk og forstyrrelse på stua. Eneste stedet jeg får være i fred og få høre på musikk jeg liker er doen. Han gutten driver å danse og jenta hører på skikkelig høy kjærlighets musikk som er litt irriterende for meg. Det er mer enn kjedelig å være snill og la folke besøke deg.🤣 Dette er ulempene med å være sammen med andre mennesker. Men ja, vi får gjøre hver vår greie.

Ellers så merker jeg at jeg har skikkelig bra energi i dag. Sto jeg opp, begynte jeg å rydde og fikse ting og tang. Jeg skal også snart filme og redigere en del videoer som kommer ut snart.

I går var det noe galt med kameraet mitt. Prøvde å ta noen bilder. Men det gikk ikke. Det er ganske lenge siden jeg har tatt bilder med kameraet. Så når jeg første forsøkte å ta bilder så var det noe med fokuset på kameraet. Men jeg håper virkelig at det går bedre i dag.

♥Vi blogges om ikke så lenge♥

6 kommentarer

Victoria Larsen

18.04.2017 kl.17:56

Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

liveterherlig93

18.04.2017 kl.20:47

haha:)

Bardeaux

20.04.2017 kl.17:25

Skal vi le eller gråte? Hvorfor ber du dem ikke om å gå, hvis det ikke er hyggelig å få besøk? Hvis du føler du er snill som har vennene dine på besøk, må du passe på å være snill mot deg selv, også. Når vi føler at vi er de eneste som gir (er snille), utsletter vi oss selv, til slutt. Vi blir utbrent og føler oss utnyttet. Var det det du mente?

Naima

20.04.2017 kl.18:37

Bardeaux: Hmmm! Ikke helt:)

Bardeaux

20.04.2017 kl.19:02

NAIMA: Oooops - jeg tar ofte feil, men det har nok noe med ordbruken din å gjøre, også. Kjenner du akronymet GAR? Når folk er mer opptatt av hverandre enn fellesskapet de har med de rundt seg, er det ofte passende å be dem "finne seg et rom" Get A Room ;)

Naima

20.04.2017 kl.19:15

Bardeaux: Åja!

Skriv en ny kommentar

hits