FORELSKET I MORTEN BOTTEN?

God morgen, folkens! Da er påsken over og ferien var over og alt var over. Tulla! Nå skal jeg faktisk reise hjem om cirka en halv time. Har tatt 2 netter og dager til å slappe av og bare chille sammen med jentene mine. Det er har vært en lang ferie og ganske fin. Jeg husker at jeg jeg har vært skikkelig opptatt i hele påskeferien. Men jeg har ikke klart å være med på en eneste påskemiddag.:) Jeg feirer jo ikke påske egentlig. Men fortsatt det hadde vært koselig å bare være med på påske middager. Jeg tror det er bare familier som ferier sånne høytider mest. Så for dem som ikke har familie blir det jo vanskelig.:) Men la oss begynne med det innlegget skal egentlig handle om.

JEG ER FORELSKET I MORTEN.

Sometimes er det jo greit å innrømme ting. Hehe! At man er forelsket i en. En kjendis. Det er sikkert mange som vil kjenne seg igjen i det å forelske seg i kjendiser. Jeg har aldri vært en så stor fan av Paradise Hotel før. Jeg brukte ikke å se på det engang. Men nå ser jeg på det faktisk. Noe av det vanskeligste jeg kan innrømme er at jeg liker noen. Men å like en kjendis er veldig greit. Det er sikkert mange andre jenter som forelsket seg i denne mannen i Paradise Hotel. Jeg lurer på om jeg skal delta PH for å treffe BOTTEN.😂😍

6 kommentarer

liveterherlig93

17.04.2017 kl.12:02

hihi:)

Naima

17.04.2017 kl.12:38

liveterherlig93: Hihihi!

Bardeaux

17.04.2017 kl.12:15

Nå ble jeg litt skuffet. I flere kulturer og sammenhenger har folk sagt: den beste måten å forutsi fremtiden, er å skape den selv. Du kan jo lage din egen påskemiddag ;) Det andre skuffer kanskje meg selv om meg selv, fordi det er forutinntatt. Jeg innrømmer å tro at deltakere på Paradise Hotel må være overfladiske for å overleve. Du som er så opptatt av at folk ikke er falske, må jo både se gjennom "det fine utseende", men også jakte på "det ekte".

Naima

17.04.2017 kl.12:36

Bardeaux: Hehe! Det er ikke vanskelig å være falsk for engangs skyld:) ??

Bardeaux

17.04.2017 kl.12:17

Hehehehe... da jeg slo opp på innlegget, trodde jeg først det sto: "Borten", og trodde du mente en av politikerne i Senterpartiet :p Hahaha. Kanskje jeg må drikke litt kaffe?

Naima

17.04.2017 kl.12:37

Bardeaux: Hehehe! TA EN KOPP KAFFE DA VEL:)

Skriv en ny kommentar

hits