UKEN SOM GIKK- NAIMA

Nå er det veldig lenge siden jeg postet en "uken som gikk". Og nå føler jeg at det er på tide å begynne med det igjen. Dette er egentlig noe jeg synes er vanskelig å gjøre hver uke siden jeg aldri husker hva som skjedde for 1 dag siden med mindre det skjer noe spesielt. Men jeg prøver jo.:)

AKKURAT NÅ

Nå som jeg skriver dette innlegget er jeg faktisk ikke hjemme hos meg. Men hos en venn. Vi har vært her helt siden i natt og hele dagen i dag. Og nå er vi usikker på om vi skal dra tilbake til byen. Det er jo veldig koselig å være her. Se på film, lage mat og bare chille med jentene mine.

UKENS OPPTUR

Hva blir det? Jeg tror ikke at jeg har hatt noe spesielt opptur denne uken her. Oh nå! Det kan være det at jeg blogget mye mer hele denne uka. ♥

UKENS HØYDEPUNKT

Det er kanskje det at jeg kom på plass 141 på bloggtoppen! OH! Dette ga meg en herlig følelse.♥

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Irritasjonsmoment er kanskje det eneste jeg har hatt mye av om jeg sier dette riktig. Så mange irritasjonsmomenter at jeg ikke engang husker noe av dem.:)

UKENS TANKE

Uten tvil å jobbe hardere med bloggen min. Gjøre den så mye bedre jeg kan. Det å ha en fantastisk fin og bra blogg er jo en drøm alle nybegynnere blogger har. Så jeg har faktisk kommet igang og jeg tror at det er bare litt igjen som skal til for å få flere lesere. Det er jo så gøy og koselig å se at det er mange som leser det du skriver.♥

I tillegg har det jo vært noe med kreft de siste ukene. Tenkte mye på om jeg har kreft eller ikke selv om jeg egentlig tenkt mindre på det denne uka her.😫

UKENS NEDTUR

Burde jeg sagt dette? Hvorfor ikke. Det var det at jeg fikk delbetalt utbetalingen min. Jeg går jo på NAV. Så jeg fikk livsoppholdet mitt delt opp i 2 denne månen fordi jeg bruker opp pengene for fort. Men dette var veldig irriterende da jeg har mange regninger som jeg må betale med engang jeg får penger. Dette tenker jeg var både en irritasjonsmoment og en nedtur da jeg jeg fikk problemer fordi jeg ikke klarte å betale regningene mine.

UKENS HUMØR

Jeg er litt usikker. Jeg husker jo ikke at det har skjedd noe som går ut over humøret mitt. Prøver alltid å være glad og bare nyte hvert eneste sekund. Det eneste jeg tror kan ha gjort noe med humøret mitt var at jeg var syk fra torsdag natt til fredag natt. Jeg var litt sur og selvfølgelig mye stille den tiden. Og det var mange som var litt irriterte på meg. Jeg sier jo aldri noe mye når jeg føler dårlig. Så de syntes bare at jeg var frekk.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

CANCER?

SLIK SÅ JEG UT FØR!

NORSKE FINE SITATER

VI BLOGGES & HA EN FIN KVELD VIDERE

13 kommentarer

Hege Kristin

16.04.2017 kl.21:43

så fin uke <3

Naima

16.04.2017 kl.21:43

Hege Kristin: Takk:)

Victoria Larsen

16.04.2017 kl.21:44

Så kjekt innlegg :)

Naima

16.04.2017 kl.21:53

Victoria Larsen: Takka:)

liveterherlig93

16.04.2017 kl.21:50

fin uke, også håper jeg neste uke blir fin:)

Naima

16.04.2017 kl.21:54

liveterherlig93: Takk! Håper du får ha en fin uke, du:)

Bardeaux

16.04.2017 kl.22:01

Gratulerer med ukens opptur 141 - wow! Er det fordi jeg leser innleggene dine 1000 ganger? Hehehehehe Jeg bare kødder! :p Et budsjett er jo en skikkelig voksen måte å løse ukens nedtur. En annen måte jeg lærte var å dele beløpet jeg får utbetalt, minus regningene jeg har samme periode, og så dele resten av beløpet på antall dager i perioden. Hvis du ikke bruker noe én dag, kan du bruke dobbelt så mye neste dag. :)

Naima

16.04.2017 kl.22:06

Bardeaux: Heheh! Takk for at du leser den forresten!:)
Det er alltid veldig vanskelig med penger altså.

Bardeaux

16.04.2017 kl.22:18

NAIMA: Jeg vet ikke om dette er noe hjelp: Så langt jeg kan se må man tjene veldig mye for ikke å bruke opp pengene man har, før man får neste betaling. Samtidig skal det mye til at man ikke klarer seg på selv veldig lave betalinger. Det er lett å bruke så mye vi forventer å få.

Nora Piscopo

16.04.2017 kl.22:49

Så fin uke! Håper den kommende uken blir like fin! :)

Naima

16.04.2017 kl.23:06

Nora Piscopo: Tusentakk:) Håper at du får en fin uke:)

Bardeaux

16.04.2017 kl.23:08

....og om kreft... I julen og påsken avstår TV-kanalene fra kommersiell reklame og gir plass til humanitære og veldedige organisasjoner. I år har tydeligvis forskjellige kreftorganisasjoner fått mye plass. Noen ganger kan det være vanskelig å ikke la seg påvirke av det som er rundt en, samtidig som man lytter til omgivelsene.

Gina

17.04.2017 kl.11:54

For en fin uke :-)

Skriv en ny kommentar

hits