FORDELENE MED Å HA MANGE VENNER-DETTE VISSTE DU IKKE😁😱

Å ha venner og være veldig sosial på denne måten er veldig viktig for meg som person. Jeg er glad i mennesker og jeg liker å ha selskap hele tiden om jeg sier det riktig. Men gode venner liker jeg selvfølgelig bedre enn andre dårlige og falske venner. Jeg hater falske venner egentlig. Det er ikke noe jeg hater mer enn et falske menneske. Hvorfor trenger du å være falsk? Jeg kommer aldri til å forstå og jeg vil heller ikke forstå egentlig. Jeg er en person som alltid er seriøs og ærlig med andre mennesker. Jeg liker å respektere andre, deres føler, tro og alt sånt. Dette gjør jo at jeg alltid stoler lett på folk da jeg er lett til å stole på. Men det å stole på hvem som helst er aldri så lurt. Men la oss gå til poenget.

For det første er det jo best å ha venner som du kan stole minst 90% på. Det spiller ikke så stor rolle hvor mange de er. Det kan være noen få eller veldig mange gode. Men noe jeg la merke til hos meg er at jeg liker å ha så mange venner jeg kan ha. Jeg pleier å få alle jeg kjenner til å treffe hverandre og bli venner. Så jeg kanskje får en enda større vennegjeng.❤😂 Det er jo koselig. Du får oppleve masse og mye mer drama da. Men helt ærlig det å få folk til å bli kjent med hverandre er også noe jeg elsker å gjøre. Så her er fordelene med å ha mange venner. For å si det rett ut så er hver eneste person flinkere på en ting.

Lyttere: Det er ikke alle som har evnen til å kunne lytte til andre. Men jeg er 100% klar over at jeg gjør det. Det er veldig viktig å kunne lytte til den som snakker til/med deg. Det kan hendte at du ikke kan gjøre så mye med det personen snakker om. Men ved å lytte, kan du gjøre mye. For meg så er det veldig at folk lytter til meg når jeg prater med dem uansett hva jeg snakker om. For hvorfor trenger jeg å prate med deg når du ikke gidder å lytte til meg? Jeg kan jo snakke med meg selv istedenfor. Så det jeg mener er at noen venner er flinkere enn andre til å lytte og du trenger disse.

Kreative: Når vennen din er kreativ så hjelper det deg med ting og på mange måter. Det krever at du også er litt kreativ. Da trenger dere jo hverandre. Noen er smarte og finner løsninger fortere enn andre.

Hjelpsomme: En person som er hjelpsom er veldig viktig på mange måter. Hjelp kan alle trenge når som helst. Så en hjelpsom person er perfekt. Selv om alle venner og egentlig alle mennesker burde hjelpe hverandre er det noen som er litt mer hjelpsomme enn andre og som er opptatt av å hjelpe uansett hvordan.

Forståelsesfulle: Dette er nesten samme som å lytte men selvfølgelig er det ikke samme. Det er heller ikke alle som har fått gaven til å kunne forstå andre. Det å kunne forstå krever at man har litt empati, erfaring fra før eller at man er bare smart nok til å kunne forstå ting.

Ærlige: Det er ikke noe hemmelighet at ærlighet er viktigst for å kunne stole på noen. Det jeg tror er aller viktigst er at man er ærlighet og lytter. Jeg tror ikke det finnes en som er mer ærlig enn meg. Hehe!

Morsomme: Altså å le er jo en veldig viktig del av hverdagen og livet. Du kan le masse uten at du har det helt fint bare fordi din venn er drit morsom. Da har du det jo kjempefint:♥

Jeg takker alle vennene mine. Spesielt mine lyttere, morsomme og de som er ærlige med meg. Del gjerne dette innlegget for å takke vennene dine for alt♥

Så folkens hvem av dem er du? Lytter, hjelper, smart, forståelsesfull, ærligst? Hvilken venn liker du?

Det er helt greit å IKKE være enig med meg med ting. Men jeg setter veldig stor pris på de som kommenterer akkurat hva de mener om innlegget og punktene. Ikke vær falsk😂

Vi blogges herlige dere

12 kommentarer

Anette Vedøy

16.04.2017 kl.17:09

Veldig bra innlegg! :D

Naima

16.04.2017 kl.17:29

Anette Vedøy: TuSenTakk:)

Bardeaux

16.04.2017 kl.17:10

Nå var du mange ting på en gang! :D Både litt morsom og litt seriøs. Hvis du er ærlig i dette innlegget, tror jeg du er verden beste venn. <3

Naima

16.04.2017 kl.17:29

Bardeaux: Heheh! Jeg er det, også:)??

liveterherlig93

16.04.2017 kl.18:04

enig:)

Naima

16.04.2017 kl.18:38

liveterherlig93: Takk:)

Yusuf

16.04.2017 kl.18:29

Herlig Naima. Her var masse fine forklaringer😊

Naima

16.04.2017 kl.18:38

Yusuf: Hehe! Tusen takk??

Bardeaux

16.04.2017 kl.19:14

Jeg glemte å si at jeg er alle, fordi jeg er supermann Hahahahaha! På det siste bildet ligner du litt om Grace Jones

Naima

16.04.2017 kl.19:36

Bardeaux: HAHAHA!

Laila

17.04.2017 kl.22:59

Jeg er enig med deg og får en fin innlegg neima😊.

Naima

18.04.2017 kl.01:23

Laila: Takk takk!!

Skriv en ny kommentar

hits