DU VET AT DU ER FORELSKET NÅR..

Altså, jeg synes at det er lættis å se på ei jente/gutt som er forelsket, spesielt jenter da jeg ikke vet helt hvordan gutter oppfører deg når de er forelska. Jeg kan ikke se for meg at jeg også noen ganger blir forelsket. Da blir det en del rare ting som jeg selv blir klar over at jeg gjør.

Fortida er det ei bestevenninne av som er "hodestups" forelska i en venn av meg.:) Selv om det ikke er lett for henne å innrømme det. Men man ser jo alt på henne og hvordan hun oppfører seg. I går kveld ble hun ganske sint på meg da jeg sa at jeg skulle invitere både den gutten og andre venninner av meg på grunn av sjalusi. Også begynte hun å kjefte på meg da jeg sa at hun var sjalu. Det var ikke rart. Jeg bare tulla med henne jo. GOD!

I dag tenkte jeg å bare lage innlegg om en del ting vi gjør når vi er forelsket. Og selvfølgelig må det jo være sånn at det er fra person til person. Det er ikke alle som oppfører likt. Men de fleste av jenter gjør jo nesten de samme tingene.

1. Forteller! Okay. Dette trengte kanskje ikke å være nr 1, men det gjør vel ikke noe. Selv om det ikke er alle som liker å fortelle ting eller snakke om ting, så liker forelskede å snakke om den de er forelsket i og som de synes er den beste i hele verden der og da. Hehe! Du aner ikke hvor lei jeg er av å høre om denne gutten som venninna er forelsket i akkurat nå.

2. Tenker og er borte! Er du forelsket, tenker du nesten hele tiden på den personen. Spesielt når du er usikker om den's følelser. Blir man kjærester og veldig glad i hverandre, da tenker man enda mer når man er borte fra hverandre. Dette er på en måte å dagdrømme..

3. Best i test? At du hyller for mye den person og gir mye ros er også et tegn på at du er betatt.

4. Du prøver å vise andre folk at du aldri er interessert i dem! Hehe! Du gjør dette for å vise han du er forelsket i at han er <The 1 & Only>. Da blir han dritglad og forelsket tilbake, sånn tenker vi da. 😂

Noe som jeg er redd for å fortelle her på bloggen men jeg må bare si er at: Vi har en Snapchat gruppe med alle nære venner. Både meg, denne venninna og vennen er med. Så det hun gjorde var at hun delte en screenshot av en gutt som sendte henne en privat melding og spurte om han kunne få kysset henne. Ja, dette delte hun med gruppen. Da begynte jeg å arte henne og kommenterte "la han få kysse deg, det er godt" Vet du hva hun sa? Kysset mitt er ikke gratis og ikke for alle"?! Det var et slikt svar jeg forventa.:)

Dette er faktisk vennen jeg snakker om. Han er kjekk og kul. Det er ikke rart hun falt for han. Tenk om jeg hadde vært grunnen til at de blir sammen. Ah, det hadde vært en ære og herlig følelse for meg:) Jeg håper hun jenta dreper meg etter å ha lest dette innlegget. Jeg er klar for det.

Ok dette er nok da. Jeg bør ikke avsløre mer enn dette her. Kanskje vi fortsetter å snakke om dette fremover. Si gjerne hva du er enig/uenig om her? Jeg setter veldig stor pris på det!! Er det noen du kjenner som ville kjenne seg igjen her? Del gjerne med de#Forelskelse

6 kommentarer

Victoria Larsen

07.04.2017 kl.09:04

Hehe! :D

Naima

07.04.2017 kl.09:06

Victoria Larsen: Sånn er det!??:)

Bardeaux

07.04.2017 kl.11:06

Hehehe. Når man blir forelsket og betatt, opptar denne personen mye i livet, tankene og drømmene ;) #4 er litt flerfoldig: Det er ikke så lurt å være kostbar overfor noen man er forelsket eller glad i. Det gjør det bare komplisert. Det andre du skriver har noe med det sosiale å gjøre: hvordan man vil bli oppfattet. Mange vil f.eks ikke bli oppfattet som tøsete eller løs. Da spiller de kanskje kostbar overfor vennene og foreldre. ;) Det kan være et vanskelig spill, hvis man samtidig har lyst på denne personen. Noen vil kalle det hyklerisk. Jeg ser at man ønsker å "se ut" som en annen person i forhold til: venner, familie, på skolen, på jobben, osv.

Naima

07.04.2017 kl.11:25

Bardeaux: Hehehe. Ja, mye å gjøre her:)

liveterherlig93

07.04.2017 kl.11:22

jeg er forelsket i gutten min hverdag som går <3 herlig følelse

Naima

07.04.2017 kl.11:25

liveterherlig93: Hehe. Så koselig da, Nina:)??

Skriv en ny kommentar

hits