THE COOLEST ONE

♥Happy friday♥

I dag er jeg ganske glad innerst inne samtidig som jeg kjeder meg litt. Det er veldig sjeldent jeg føler det slik. Jeg mener det er ikke så ofte jeg kjeder meg da. Uansett jeg har fått 2 gode nyheter i går. Den ene er at jeg skal få jobbe i Cubus for real. (Praksis) Den andre gode og litt skumle nyheten er at jeg ble innkalt til ferdighetsprøve i dans. Jeg har jo søkt musikk, dans og drama. Så det krever at man kan shake litt. Jeg hører at det er veldig vanskelig å komme inn. Men jeg får krysse fingrene.🙂

Men dagen i dag føler jeg at jeg er litt tom for ord. Jeg hadde planer om å gå ut og kjøpe ting og tang, ringe mammaen min, flette håret mitt og mange sånne planer. Men så kom det ingen penger inn. Da må jeg bare vente til det kommer på mandag.

Jeg er faktisk litt slapp og ikke så motivert til å gjøre noe for å si det. Har nettopp spist god spaghetti laget med tomatsaus. Men jeg holder på å sove nå. Skal jeg sove nå da eller øve en dans istedet? Jeg vil gjerne danse og lære meg noen triks. Men orker jeg? Det er så vanskelig akkurat nå. Jeg kan bare ikke se for meg at jeg kaster bort hele denne dagen her. Det skjer jo om jeg legger meg nå.

Å smile har også blitt vanskelig i dag. Jeg smiler bare ikke. Vet jo ikke hvorfor. Derfor har jeg begynt å se på Charlie Chaplin og lese om hans sitater. De er så kule. Han er best. Han fikk meg til å le mye faktisk. Men hans sitater er alt. Så jeg valgte ut 3 av sitatene hans som jeg synes er best. Både motiverende og litt morsomme da.

♥Keep laughing♥

8 kommentarer

liveterherlig93

31.03.2017 kl.15:08

haha atig fyr ja:)

Naima

31.03.2017 kl.22:22

liveterherlig93: Ja:)

Nora Piscopo

31.03.2017 kl.16:26

For noen fine sitater! :) Håper du får en fin helg :D

Victoria Larsen

31.03.2017 kl.16:57

Jeg ønsker deg en fin helg :-)

Bardeaux

31.03.2017 kl.20:33

Gratulerer med praksisplass og innkalling til ferdighetsprøve! :D Jeg ville forsøkt å finne ut av følelsene. Jeg tipper det er en blanding av usikkerhet og å være oppspilt, men jeg vet jo ikke hva du føler. ;)

Naima

31.03.2017 kl.22:23

Bardeaux: Takk:)

Bardeaux

02.04.2017 kl.14:41

Det jeg mente med følelser var at redsel er noe annet enn usikkerhet. De fleste foretrekker det som er sikkert i stedet for det som er usikkert. En måte å si det på er at når vi er "redd" er vi sikker på at det skal gå galt, når vi er usikker, vet vi ikke. Likevel er det jo ofte her vi kan vinne mest, fordi vi prøver oss på noe vi ikke kjenner til. ;)

Naima

02.04.2017 kl.16:09

Bardeaux: Ja. Jeg er enig da:)

Skriv en ny kommentar

hits