4 ting som gir meg liv


God morgen! Akkurat nå er jeg på kurset. Sitter her og skriver faktisk. Dere forstår kanskje at jeg skriver nå?.:) Det er bra. Uansett i natt da jeg lo i senga og slet litt med sovne, så kom jeg på en ide. Nemlig å lage et innlegg om ting som gir meg liv.Ting som får meg til å kjenne og føle at jeg lever og at livet er godt å leve. Det er veldig små ting og det er veldig rart hvordan det egentlig funker som det gjør. Uten disse tingene føler jeg faktisk ikke så mye om livet? Eller livet er ikke så herlig da for å si det sånn. Noe av det det gir meg er inspirasjon, god følelse om at livet er bra, lykkefølelse og masse sånt. Så første ting er:

-Te. Ja te. Å drikke te er noe jeg elskeeeer. Det får meg til å føle at jeg lever. Jeg elsker lukten av teen og at den er varm. Kanskje ikke alle te er varme, men varm te er vel det beste.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
-Parfyme. Herregud! En god parfyme er the best of the best. Akkurat nå tenker jeg på en parftyme jeg har som jeg elsker fra hele mitt hjerte. Det er denne som du sikkert ser her på dette bildet. Men den er faktisk ferdig nå og jeg skal 100% sikkert kjøpe en ny igjen. Den kjøpte jeg for 600kr som jeg synes er så mye for en parfyme. Hehe 

-Musikk. Altså, hva hadde jeg gjort uten musikk? Hver eneste dag hører jeg på musikk. Musikk er faktisk selskap når man er alene for eksempel, også når man ikke er alene. Noen musikktyper føler jeg er sjelen min. Her er er sang jeg hørte tusen ganger på de siste dagene. Forresten jeg er TY DOLLA SIGN's største fan.:)


 
Men i dag blir det kakao for teen da det ikke er mer te hjemme.:( Men det er nesten like godt.;)
Snart skal jeg på et møte. Og etter møtet så blir det hjemmetrening og blogging på meg. Vi snakkes<3
#Te #Liv #Parfyme #Musikk #TYdollasign #mennesker #HYggelig #smil #bilder

2 kommentarer

Nina

30.03.2017 kl.12:16

Herlig innlegg :)

Naima

30.03.2017 kl.12:24

Nina: Takk!

Skriv en ny kommentar

hits